THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Friday, 5 August 2011

                                  assalamualaikum

hye smue , salam ramadhan dry aku ! aku ta saba nux pose yg terakhir ! sbb last pose smue family aku balex ! except abg ejam :( ! ta blek ! dyea adee urusan peting at KL , um :( ! but i'm still heppy ag coz , salam lebaran tahun nyh mesty meriah an ? sedare mara aku sume balek , heheheh .



mse ibu aku ta der at uma , sbb kje , papa aku siap an sume makanan . msak , siap an mkanan , air , aku cume makan jea , ary t0o ibu aku kje , papa aku memasak , mengemaz , sume dyea buad ! aku just tulun tidoo jea ! Zzzzzzz ! papa aku siap msk mee lha , et0o lha inyh lha ! baso pngan pun dyea yunx baso , mister papa lha katee an , hehehhehe , tapy mse ibu aku adee t0o ibu aku lha yunx msak , tpy papa aku tulun-2 cikit jea lha ! hehehheeh


ary nyh family aku balekk , papa aku masak mee lembap ! sedapp doe ! dyea yunx masak ! sbb dyea pnah  ukak gerai makn , t0o sbb lha sedap , p ibu aku buadd ta sedap sngt ! p asam pedas ibu aku mmg mant0000p ! hahahahah , pedas gilax ! papa aku sukee mkn jambu ! setip ary papa aku eli jambu t0k mkn msee b-buke , lau ta der jmbu pun . bedal jea lha buah-buahan yunx adee , heheheh , tembikai kea , epal kea , jnji buah ! 


aku taon nyh ta pegy un teraweh ! mlaz lha ! ta de tawun ! nux ajx echa , dyea mlz . um , nux kompol pahale pun susa , teraweh pun ta pegy cam nee ? tpy smbahyg 5 waktu aku smbahyg lha .tahun lepas aku pegy terweh , tpy daa ujong-2 daa mlz , mklum lha , daa nux raye , cat uma lha , pasang lngser lha , anu kueh lha , masok an duet dalam smpol duet lha , fuhhhhhh , penad doe ! taon nyh pun aku ta tawu apee citer , tulun ibu aku buadd kueh lgy , penad ! 



         ukee lha smpay ciney jea lha ! buby !



                     
                                          
                                       
                                                                                                                                                 

Wednesday, 3 August 2011



heyp ! nme aku siti nurbahiyah sarif , tpy family aku pnggl aku lydia , aku fom 1 anggerik , aku sch at SMK sungai rambai , sch yunx best ! aku ( daa mcm tliz biodata daa ) adee bff , nme dyea amirah fatinah shahidin and maisarah hanis selamat , dyeowunx baek nun aku aw ! aku cyunx dyeaowunx !  , , kadang-2 dyeaowunx t0o klakar gax, nux-2 mai ngn apin , bab-2 lawak nyh dyeowunx lha juare !
       aku sygz kauorang ! eyah , mai , apin ! ily !  sygz gilax ! tpy kau jea yunx ta syg aku ! heheheh , syg ta ? lau kau ta sygz aku un ta pee ! aku un ta pakse !
          aku kan , tegingin nk pandai mcm as , zaira , apin , tpy aku mlz nux blajo ! tpy nux pandai ! apee lha aku nyh ! aje hawaw ! aku nux pnday bab aku nux blajo at luau negare , aku nux blaja at america , aku un ta tawu bab apee aku nux blaja at sane . sbb best kowt , lgy pun sejok an at sner , aku pun tegingin sangat nux p korea , t0o un aku ta tawu bab apee aku nux p sane , :) , hehehhe ...
        lau kauorang nux tawu , aku nyh suke , sangt-2 makeup . dry aku kecit ag ! heheheh , pkay gincu , blusher , bedak compeq , eye shadow , eyeliner , ag apee ta , 
        aku un ta tawu napee aku sukee sngt-2 makeup , kau sukee makeup ? alaa , sume pompuan suke makeup yerk ? tpy adee gax yunx ta sker makeup-2 nyh , bak kate dyeaorng , cam busuk jea ! hehehehe ,
         cite-2 aku nux jdi suri rumah sepenoh mase , eh ! ta dee lha ! aku nyer citer-2 nux jdix pensyarah ! p an aku ukan nyer pndai sngt un , pekse pat 6-be bpe jea la kan .. aku nyh mate duitan jugax lha , sikit jea , ta bnyak un ,, hehehhe . 
        eyah nun aku mmg sntiase b-samee , sme gax nun maisarah , lekat jea , hehehehe , orang yunx ngate aku ! benci gilaa bapax ! saper yunx terase , dyea lha orang nyea ! aku ,,, pehhh ! pntang aw lau adee orang akp ngn aku , adee udx nyh ngumpat psl aku , ninininini , ape nyh hah ? kau ta tawu ker yunx ngumpat t0o dose ? kau na tawu ta , dlam neraka , yunx paling ramai adelha perempuan , sbb dyeorang kuad mngumpat ! yela , aku tawu ,, aku un pnh , ngumpat , tpy aku jgx ingat an dry aku gax laa an ? tpy ,, pleaze lha , aku pdah-2 ta suke aw orang ngumpat pasal aku , nux-2 dax tuuuuuuuuuuutttt , peh , ta paya akp ,mmg mngumpat nyer  ! 
         nux-2 udx 1 M , nux ajee aku chiilli an mulut dyeaowng ! era , pika , khadija ! pehh ! barasap telinge aku dngo dyeaowang ngumpat pasal 1 A , apee ite owang buad sumee slh ! mse men bolaa jaring t0o , mlz lha aku nux ungkit-2 pasl mereka ! huh !!!!!!!! lu bikin wa panz lha mina ! 
          hah ! adee ag 1 tine nyh , adush ! dyea p boco an ahsie udx 1 A ?! PEH ! hangen gilaa bapax ! ary t0o aku ngenjeng dyea , t-dyam dyea , hallamak ai ! kau pk aku hamak kea ? k lha citer asal benda laen plax . mlz nux citer pasal nyh ag ,,
           aku sukee nenox citer spongebob squarepants ! chumeell ! dyea nun patric an , cum bodo-2 jea , cum sewel cartoon , hehehhehe , aku ta sukee squidward , lowad jea , nyampaa lax aku nenox ! muram jea , ta pnh heppy ! p spongebob ta pnh muram , lau muram un sekejap jea , ,  
           um ,,,, k lha , nux chow dlu , buby !





                     

                   alo-2 tumei-2 nyer dyea , red colour
 tngn ainnur t0o nape yunx ? gusi dyea chumell !
                                          mum apee t0o sygz ?

                  shuttttttttt , Zzzzzz

Tuesday, 2 August 2011

maddi jane

                                                                             
maddi jane chumell sngt-2 , dyea sebaye nun aku , hehehehe , aku mnt lgu-2 dyea , lgu price tag , impossible , just the way u r , mine , lgy apee tah , dyea t0o comell sngt-2 , ta sngke dyea baye nun aku ,mse aku ta caye t0o , aku p ler at google , aku tekan maddi jane , aku taip wikipedia dyea , dyea lahir at united state america , jaoh ! aku nux jmper dyea ! p ta kesampaiyan . ukee-2 t aku akn berusaha nux p sane , nux jmpe maddi jane , cody simpson , greyson chance , ta sba plax , gasew cam esok jea nux p , heheheheh , bile dyea nyanyi lagu price tag t0o an , pehhhhhh ! cute gilaa bapax ! kau nen0x lha at you tube , kau tkan maddi jane , price tag , t kau nenox , k r chow dluuu , buby !                 

domo


domo chumell an ? udx nyh kater domo menakot an , muke dyea mxm nux mkn orang , molot ngange jea , hahahhah , ta pnh katob , bhse ibu aku , echa mnt naw domo , aku mnt ckit jea domo t0o , ta der lha mnt gila-2 , byase-2 jea , heheheheh , aku gasew dlm klaz aku , eyda 1 jea yunx mnt domo , dyea adee kicen dyea , akk agkat dyea bgy , bhahahahah ! mse mle-2 aku tengok domo , tkot aku , mse t0o darx mawar and dex edah wat d/p , aishh , takot der ... mke cam nux mkn owang , ehheheh nux nenox gmba dyea ?? jup ea ....                                                                                                   
                   
                  

g-shock

 wane merah pun lawa gak ek ?? p aty aku ttp hijau
aku mnt G-Shock sbb smart . btol ta ? p aku mmg mnat wane hijau mude nun purple nk ke biru camny warne dyea .. cantex ta wane t0o , et0o lha wane kegemaran aku ! sygz wane t0o . aku suo abg aku bly an aku jam G-Shock ! aku tawu aku nux ORIGINAL tamau LOCAL-2 , hehehhe , ta der lha , guwaw jea , yunx LOCAL-2 pun bulee gax , ta kesa un , jnjy G-Shock , ye ta yerk ? kaurang mnt wane apee lax ? p aku un mnt wane puteh ! ary t0o aku adee pnjam abg aku nyer jam jup . smart ! ori aw , bler aku tnyer , muke nux seriez ! heheheheh , dyea kte dyea nux bly an aku t , aku nux bly sndiry , p nnty ibu aku mrh lha , t dyea akap jam daa bnyk at rumah t0o nk buad apee ? buang ? hehehehe , ibu aku jenis orang yunx jimat dan ta membazir , p aku boroz ! heheheheh , abg aku ader 2 jam , setahu aku lha , yunx aku pnh 6-pak , satu ori , yunx agy 1 ta ori , jam 10 engget . yunx ta ori t0o wane itam , hehehehe , k lha tngan aku daa lengoh da nyh , chaw dlu ! buby !

wif my fwenz ..

              nyh echa ! tawun aku , dyea pgang pelekat peti ais !
               this is my bff ! cntex ta picture nyh ? smart an ,,
    from kanan afza fasiha , echa n aina fatini :)

the poyos face !!!




Thursday, 28 July 2011

b-campoo

kau mnt lgu apee ?? ( daa ta twu nux tliz apee agy nyh ) aku mnt lagu lazy song ( bruno mars ) , price tag ( jessi j ) , waiting autside the line ( greyson chance ) , on my mind ( cody simpson ) nun all day ( cody simpson ) !

topic len plax :: ecok last exam , ta sbaa na pat ktaz peksee ! aku gasew SEJ aku pat C ! mnyk aku men tamm ! halla ! anco lha weyh ! aku takot nyh ! ta pat 50 ke-atz ! t cigu aleimmah turun an klz ! caz yea jea , bhahahah ~ bgy aku yunx pling senang punn BI, kowt lha ! em aku harap ecok MATH snang ! sbb aku mnt MATH ! tpy aku cam ta pnday lha bab integer nun apee tah ! daa lupe lha ! um , lgy nux akap apee ek ?


topic len :: ary nyh adee bola sepak antare singapore n malaysia ! hope malaysie mng ! sbb p-nyokong malaysie ramay gilax ! but , p-nyokong singapore sitit jea ! xdee smangt lngsong ! heheh ! p aku kureng lha mnt bolaa ! nta sbb apee ! camm busyan jea , p aku must nenok gax ! demi malaysia !! heheh , ( bajet ) apee pun ta bulee ! bhahahah ! 

topic len plax :: ta tawu nux tliz apee . k buby !

Monday, 25 July 2011

cody simpson n greyson chance

   nsem an ? nsem gilaa bapak lha ! caya lha !
               smart ta ? p msem lha gak !
                        cumell sngt-2 !
cody n greyson is my favaurte singer ! ( cheeea wa , speakng plax , ) kau ad ? ta de an ? bahhah ! just joking ! aku shuke dyeaowng coz dyeaowng mmg top bgy aku ! btw , dyeaowng t0o emunx hansem gux , py , greyson lgy nsem , cody nsem gax , p , xda papa lha ! lau kauowang nux nenok dyeaowang search at google . lu tkn cody simpson atau pun greyson chance . greyson lha yunx nyanyi lgu blog aku , ( waiting outside the line ) sedap gilak ! umo dyeaowang 14 taon ! so spe yunx sebaye nun dyeaowang ad can lha ! hahah ! p , emunx nsem lha , cair kauowang nenox dyea , nux-2 greyson , cute gilak ! ya Allah ! hnye Allah jea yunx tawu !  tngn greyson sejibik cum pompuan , peh gebu seyh mse dyea men piano , greyson lahir at texax U.S . cody lax at AUSTRALIA . p aku harap sanad-2 pat jmpe dyeaowang ! dyeaowang t0o mmg bezfenz aw ! so , lau aku jmpe dyeaowng , jmpe jea skaly arong ! ag snang ! ta payh nux bazir wet ! ( cam ad wet jea ! ) um , k lha , buby !

Sunday, 24 July 2011

menyakit an aty aku

peh ! sumpaa aku bncie kau ! dry dlu munx aku bncie kau ! dsar x sdo dry ! peh ! aku mmg ckop bncie lha at kau ! da lha kedekut ! pastu over lak t0o , hallamak ai ! peh darah aku da naek nyh ! aje kne drah tnggi nyh karng ! korunx nux tawu ta , dye t0o da ler sker post at wall owang ! post yunx ngabong-2 ! psl cinte lha , cintot lha , hallamak ! lau ad pakwe t0o ta per lha ! nyh saje nux trik perhatian owunx ! haiyya !! ta da modal ka ? anco lha kau ! n ag 1 aku munx pntang lau owanx kedekot nun aku ! mmg pntang ! peh ! na-2 dux amirah ahmad ! ye lha , aku mlz lha nux ngutok-2 ank yatim , emh .. forget it ! uke . iter sambonk alex psl tdy ! hah ! udx klz aku un gmy yunx ta sker at dyer . ala byase lha nun prangai dyea t0o .  mse t0o aku nux nenox dyea bce komik ap . peh ! pulak dyea ta ksik aku nenok dye bce bku ap ? aje hawaw ! ( bak kate biha )aku nux nenox kulit bku un ta bulee ! apahall nun udx t0o ! past0o asik cite jea psl FB , klo skit ta per , nyh pnjang nux mam ! tawu lha uma tenet ta da ! ta pyh lha smpy nux ajux owunx p cc ! uma aku ad tenet wat per lha nux p cc ? wat mngabez an wet aku jea . baek aku wat topap ! ( asek topap jea )pastu cite psl abg angkat lha ! hallamak ! aku un ad abg angakat lha ! ta der lha smpy nux heboh-2 smpy 1 klz . peh ! mntang-2 lha kau ad abg pom 2 ! lau ta da lme aku lasing kau lha , ehhhhhhh ! kang aku jdik hjh bakhil kang ! bhahah , ( da lengoh daa tngn tliz nyh ) daa lha aku ta twu nux tliz apee ag , k lha tngn aku daa lengoh nyh ! buby !!

aku dan kamu

aku tahu dari pandangan matamu , yg kau suke an aku , aku ttp mncintaimu , wlaupun umur kite jauh 3 taun , setip kali aku lalu dekt depan kedai kau , kau sering memandang aku dengan mukamu yunx chumell t0o , kau puteh , matamu choklat benar , kening kau tebal dan kau 6pak mecet , ( aku ta geti nux eje , smbonk blek , )walaupun aku lbey tue drypde kau , kau sperti bodarx form 2 bgy ku , buat 1st aku jmpe kau , aku sebak , kerana aku teruje mlihat wjhmu yg begyt0o chumell , kau lha mamat yunx yg terhensem bgyku . stiap kaly aku mahu pergy ke kedai ba****mal aku sungguh ta saba , aishh mmg bto-2 ta saba , kau suke mmandg aku , matemu berkilau-2 , (cis gedik jea aku nyh ) tpy an aku nux sngt ddk dpn mate kau slalu , kerane aku ... aku centa kamu seorng ! aku mcm pat rase yg kau slalu tertnggu-2 kedtngan aku , em t0o jea lha citer aku setakat nyh , btw aku chenta kamo0 !

Saturday, 25 June 2011

fasal aku nun akq aku

wallaweyh !!! 4 your in4mation ,,, aku nun akq aku ukn nyer slalu bebaek pown ... kitorunk da mcm anjeng nun kucng da ,,, hadoy ... ary2 begadoh !! adush mse nga gdoe t0o gasew nux buno diry je ... tpy aku engt ,,, aku ad agame .. huhuhu :) slalu gado ... xpnh xgdoe ... gewm tahap anjeng nk teberak !!!!!! dye blek uitm ag bgoz !!! hadoy !!!! kekadang gdoe psl mouse ... (ukan tikoz ,,, hahahaha ) ap pown xbule ... kuangkuangkuang !!!!!!!!!!!!!!!!